Om oss

OM OSS

Många företag har idag ett stort behov av marknadsarbete men har ingen möjlighet till att ha egen personal. Vi vill därför vara ett alternativ till en egen marknadsavdelning. Vi kan hantera allt ifrån mindre uppdrag till större lösningar. Tveka inte att kontakta oss och hör hur vi kan hjälpa dig.

 

Marknadsfabriken i Borås AB startades i juni 2014 av Anette Andersson och Ingemar Carlsson. Vi har tillsammans många års erfarenhet av försäljning och marknadsarbete inom industrin.

 

 

MILJÖPOLICY

 

En hållbar trycksak är för oss framställd i ett tryckeri som är miljöcertifierat. Vi försöker i första hand använda oss av lokala leverantörer för att minska transportpåverkan på miljön.

 

 

 

 

 

AFFÄRSIDÉ

 

Vår affärsidé är att utveckla, producera och erbjuda marknads- och säljmaterial till främst industriföretag i Västra Götaland.

 

 

 

 

 

 

KVALITÉT

 

Kvalitét innebär för oss att leverera tjänster och produkter som möter kundernas förväntningar vad gäller service, leveranstid och slutresultat. Du ska alltid kunna lita på oss att vi gör det som är bäst för dig som kund.

 

 

 

Address

Verkstadsgatan 5

504 62 Borås

Kontakt

Tel: 0700-91 52 10 / 09